Kes hiilgasid «Eesti talendi» teises saates?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul jätkus TV3 ekraanil suurejooneline teleshow «Eesti talent».

Osalejate pääsu järgmisesse vooru otsustasid kohtunikud Kristiina Heinmets-Aigro, Mihkel Raud ja Valdo Randpere.

77-aastane Leonhard Kelle esitas Uno Naissoo laulu «Mu kodu». Valdo avaldas lootust, et kui ta täna Leonhardi kiidab, on ta 77-aastaselt sama rõõmus ja tore inimene ning laulab sama hästi, kui Leonhard. «Mulle meeldis see entusiasm, kuidas te seda laulsite ja kuidas siia lavale tulite,» ütles Kristiina, kes ei saanud märkimata jätta, et tema poja üks nimedest on samuti Leonhard. Mihkli sõnul polnud Leonhardi esitus professionaalne, kuid soe ja liigutav: «Vaatan teid televiisorist parema meelega kui suuremat hulka professionaalseid lauljaid.» Leonhard pääses järgmisesse vooru.

Õmblejanna Vera Potapova tuli lavale India traditsioonilise tantsuga katak. Mihkel tänas teda julguse eest, kuid nentis, et number polnud sellel tasemel, nagu oleks oodanud. «Ma pole Indias käinud, aga hirm oleks küll minna, kui seal niimoodi tantsitakse,» ütles Valdo. Kristiina nimetas seda magamistoa võrgutusnumbriks.

Juuksur German Saar ei suutnud kohtunikele muljet avaldada. «Kui sa oleks sama triki teinud Mihkel Raua peal, oleks ma püsti olnud,» naeris Valdo. Kristiina kritiseeris soengusse lõigatud kujundi sümmeetriat.

13-aastane Ahti Kappel püüdis publikut võluda Michael Jacksoni tantsuga. «Pool etteastest oli igav ja tavaline, teine pool suurepärane,» ütles Mihkel. Valdo meelest läks esitus vahepeal veidi vulgaarseks. Kristiina kiitis Ahti kostüüme, kuid etteastet pidas liiga lihtsaks. Mihkli ja Valdo poolthäälega pääses ta siiski järgmisesse vooru.

Dmitri üllatas Ukraina rahvaluluga. «Mulle väga meeldib su eneseiroonia. See oli väga sümpaatne ja soe. Kui aga keegi peaks küsima, kas nägin laval kordumatult andekat lauljat, siis vastus saab kahjuks olla ainult üks - ei näinud,» rääkis Mihkel. Valdo üritas ette kujutada, mida öeldaks talle Ukraina talendisaates, kui ta sinna mõnda Eesti rahvalaulu taidlema läheks. «Sa oled väga muhe noormees, aga täna õhtul on minu vastus ei,» sõnas Kristiina.

Kristen Poola sõitis rulluiskudega torbikute vahel. Kristiina jaoks oli esinemine kehvasti ette valmistatud ja ei pakkunud emotsiooni. Valdo meelest algas ja lõppes etteaste hästi, aga vahepeal läks igavaks. Noormees pääses järgmisesse vooru.

Folklooriansamber Zurba pakkus Valdo arvates sellist ilu, rõõmu ja naudingut, millist sellel laval polnud ammu näinud. Mihkel küsis, millega erineb see ansambel sadadest teistest ja kahtles, mitu korda ta viitsiks seda järjest kuulata. Kristiina ja Mihkel saatsid Zurba järgmisesse vooru.

«Eesti talent» on TV3 eetris laupäeviti kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles