Versace perekond sai taas ühe moelooja võrra rikkamaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Santo ja Donatella Versace
Santo ja Donatella Versace Foto: AP / Scanpix

Francesca Versace on uusim legendaarse moeloojate perekonna liige, kes rõivaäriga liitub, tema debüütesinemine leiab aset järgmisel nädalal Pariisi moenädala raames. 

Francesca on perefirma äripoolt kontrolliva Santo Versace tütar ning loovjuhina töötava Donatella Versace vennatütar, vahendab Femalefirst. 

Eelmisel aastal lõpetas 25-aastane neiu Central Saint Martins-nimelises ülikoolis moeõpingud ning nüüd ootab ta juba üles astumist ühel moemaailma olulisemal üritusel, esitledes oma kaubamärki Francesca V.

Eksperdid kahtlesid algselt selles, kas Versace moemaja suudab pärast Gianni Versace mõrva püsima jääda, kuna tootmise- ja müüginumbrid vähenesid pärast seda üsna tuntavalt. Kuid tänu Donatella pingutustele tundub firma olevat tugevam, kui kunagi varem.

«See nimi võib töötada sinu vastu või sinu kasuks. Praegu lähevad asjad igatahes väga hästi,» ütles Fransesca Versace ajalehele Guardian antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles