«Eesti talendi» tõmbasid käima Marta ja Edgar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti talent - Marta ja Edgar
Eesti talent - Marta ja Edgar Foto: TV3

Laupäeva õhtul alustas TV3 suurshow «Eesti talent» Tallinna eelvooru näitamisega.

Žüriiliikmeteks on Valdo Randpere, Kristiina Heinmets-Aigro ja Mihkel Raud. Võistlejatel on aega kolm minutit, et end laval tõestada.

Esimesena astusid lavale õde-venda, 10-aastane Marta ja 9-aastane Edgar, kes esitasid tantsu ja akrobaatikat. Mihkel avaldas soovi nad lapsendada kas või mõneks nädalavahetuseks. Valdo arvas, et tegemist oli väga vahva etteastega, mis teeks au isegi täiskavanutele. Kristiina rõhutas, kui keeruliste elementide esitamine neil äärmiselt tublilt välja tuli.

Oma oskusi näitas showbaarmen Georgi Voomets. «Mulle väga meeldib vaadata iluuisutamist - ei jaksa ära oodata, millal keegi kukub,» sõnas Mihkel, kelle hinnangul lisasid äpardused Georgi esitusele narratiivi. Kristiina jaoks jäi aga esitus nõrgaks, sest sellise show juures peaks asjad filigraanselt välja tulema. «Kindlasti leidub inimesi, kellele meeldib vaadata, kuidas betoon kuivab,» ütles Valdo. Georgi pääses Kristiina ja Mihkli häälte abil järgmisesse vooru.

Erki-Andres Nuut esitas lehepillil popurrii tuntud lugudest, mis tõstis terve saalitäie publikut jalgadele, Kristiina kaasa arvatud. «See oli vaimustav! Vapustav!» õhkas Kristiina. Valdole meeldis see samuti ja Mihkli meelest oli etteaste mitmel põhjusel fantastiline.

Tüdrukuteandsambli Votdotcom kostüüme pidas Kristiina kohutavaks, kuid Mihkli meelest oli etteaste «absoluutselt sensatsiooniline». Edasi pääsesid ka footbagi mänginud noormehed ja Korea trumme põristanud 13-liikmeline grupp Ariran.

Hästi ei läinud hammasatleet Voldemar Kuristikul, kes ei saanud kohtunikelt ühtki poolthäält.

Alkoholipoe müüja Erik Krimanni laul suutis publiku enda poolele võita, kuid kohtunike meelest puudus tal anne.

Tagurpidi kõneleja Liina Tiirats meenutas Mihklile tegelast filmist «Exorcist», kellele on paha vaim sisse läinud. Liina anne avaldas kohtunikele muljet ja ta pääses edasi.

Klubi Daigo demonstreeris traditsioonilist karated, mida oli Mihklil keeruline negatiivselt kommenteerida. Valdo arvates moodustas suure osa etteastest tavaline karate-trenn ja Kristiina tahab edaspidi neid näha võimsamalt lava keskel.

Tuleteater Kelfirius Valdole ei meeldinud: «Kogu aeg tahtsin öelda, et lapsed, ärge mängige tulega.» Kristiina pidas etteastet võimsaks, kuid edasi nad ei pääsenud.

Kohtunike meelest parima numbriga sai hakkama showgrupp Capoeira Berimba.

Leivatehase liinioperaator Gennadi Ratskus lasi ooperihäälel kõlada. Kristiina ja Valdo olid vaimustuses, kuid Mihkel ei kuulnud säravat ooperiesitust. Gennadi pääses siiski järgmisesse vooru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles