Kim Kardashian annab loengu teemal «naiste objektistamine meedias»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alasti Kim Kardashian ajakirja Paper kaanel
Alasti Kim Kardashian ajakirja Paper kaanel Foto: Kim Kardashian / Instagram

Seltskonnatäht Kim Kardashian plaanib anda loengu, mille teemaks on naiste objektistamine meedias.

34-aastasel staaril on kirjas loeng/seminar «Kim Kardashian West Live!», mis toimub 30. juunil Oaklandis, Californias, kirjutab Mail Online. Kim räägib loengus oma uuest raamatust ja probleemidest, mis kaasnevad naiste seksuaalobjektiks seadmise ja kuulsusega.

Ürituse kirjelduses seisab, et Kim annab avaliku intervjuu oma selfie-raamatu «Selfish» teemal ja ta räägib arvatavasti ka seda, kuidas on temal ja ta perekonnal õnnestunud nii palju raha kokku ajada. 

Kim oli kümmekonna aasta eest vaid Paris Hiltoni sõbranna, kuni temast lühikese ajaga üks tuntumaid inimesi maailmas. Objektistamine mängis selles kindlasti suur rolli. Kimi läbimurre toimus 2007. aastal, kui internetti lekkis 2003. aastal filmitud seksivideo. Järgneva aasta jooksul jõudis eetrisse tõsiselusari «Keeping Up With The Kardashians», mis tõi Kardashianide/Jennerite perekonnale kuulsuse ja varanduse. Isegi nüüd, oma teist last oodates, on Kim jätkuvalt reality-televisiooni kuninganna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles