Ricki Lake põletas võõra maja maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Lake
Ricky Lake Foto: Wikipedia

Sädemest tõuseb leek, sai teada sõnakas Ameerika teletäht Ricki Lake, kui tema Malibu üürimaja laupäeval punase kuke roaks langes.


Luksuselamus pääses tuli lahti siseruumides ja peagi lõid kümnemeetrised leegid taeva poole, teatab Popeater. Kohale tõtanud päästjad suutsid tulele piiri panna, kuid hoone ja sisustus hävisid. Ricky ise, tema pojad ning koer pääsesid vigastusteta.

Ametiisikute sõnul puhkes tulekahju siis, kui Ricky toas diivanil mingit portatiivset soojendajat kütteainega täitis. «Korraga võttis sohva tuld,» ütles leitnant Rick Erickson. «Lake kustutas enda teada tule ära, kuid ilmselt jäid mingid sädemed hõõguma ning süütasid terve maja.»

Siis, kui tulekahju enam ignoreerida ei saanud, asus naine tegutsema: sõidutas majast eemale oma autod, evakueeris riided ning isiklikus esemed. Majaomanikud on kaunis tigedad: «Võiks arvata, et telestaaril on taipu välistingimuste jaoks mõeldud soojendusseadet mitte siseruumides kasutada. Pealegi, sellel asemel, et oma isiklikku vara päästa, oleks võinud tulele piiri panna, kuni sädemed veel hõõgusid.» Murest murtud omanikele lähedal seisev allikas vahendab, et Lake’i vastu plaanitakse kohtuasja vara kahjustamise asjus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles