James May vihjas lahkumisele: teadsime alati, et «Top Gear» ei kesta igavesti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond
Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond Foto: SCANPIX

«Top Geari» kaassaatejuht James May andis mõista, et tema ega Richard Hammond ei plaani ilma Jeremy Clarksonita saadet edasi teha.

May ütles kolmapäeval, et ta saab viimaks normaalse elu juurde naasta ja kaalub erinevaid karjäärivariante, kirjutab Daily Mail.

«Võibolla võtan oma eluga hoopis midagi teistsugust ette. Ma olen juba üsna vana. Jätan ehk autod ja hakkan õpetajaks - olen seda alati teha tahtnud,» ütles May.

May ütles, et ta pole pärast vallandamist Clarksoniga rääkinud, ja paistis kinnitavat spekulatsioone, et ta lahkub samuti saatest.

«Me teadsime alati, et see ei kesta igavesti,» märkis James.

Väidetavalt plaanib solidaarusest lahkuda ka tegevprodutsent Andy Wilman, kes töötas koos Clarksoniga välja saate uue formaadi. Teadjate sõnul keeldub saadet edasi tegemast ka Hammond.

May lisas: «Olen alati öelnud, et päeval, mil see minu jaoks lõpeb, pean olema suuremeelne, vaatama tagasi ja nentima: see oli alles vedamine ja nüüd on aeg tavalise elu juurde naasta. Paistab, et see ongi juhtunud. Me tegime seda 12 aastat ja see oli suur osa meie eludest, kuid miski ei saa kesta igavesti. Me lihtsalt ei teadnud, kuidas täpselt see lõppeb.»

May ütles Clarksoni vallandamise kohta veel seda, et see otsus oli väga karm, kuid ilmselt ei jäänud BBC-l muud üle.

Loe SIIT, kuidas seletas Clarksoni vallandamist BBC.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles