Elu24 video! Helen Sildna: mu üldine soovitus on kasutada festivali selleks, et vaadata midagi uut

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 12 avati Viru keskuses pidulikult uue muusika ja linnakultuurifestival Tallinn Music Week. Muusikaga kostitas hinnatud vokaalansabel Estonian Voices ning avakõne pidas Helen Sildna, kes Elu24le ka mõned soovitused jagas, mida kindlasti tasub külastada ja mis on festivalil uut.

Sel aastal kasutab Tallinn Music Week disainifirma poolt välja mõeldud sümboolikat, mis kujutab erinevaid linde. «Nagu erinevad bändid kevade hakul siia Tallinnasse lendavad, nii ka eksootilised linnud, kes kevadel rändavad üle maailma, annavad hea võrdkuju,» rääkis korraldaja Helen Sildna Elu24le uuest sümboolikast. Lisaks on varsti saadaval ka linnumotiividega ehted ja kotid.

Kuidas soovitab Sildna festivalimelus orienteeruda?

«Oleme teinud oma veebilehe võimalikult lihtsaks, soovitan võtta natukene aega ja artistide vaates bände sorteerida vastavalt muusika šanritele. Saab otsida ka riikide kaupa, kust bändid pärit,» andis Sildna nõu.

Sel aastal on uueks teemaks muusikanädalal ka kunstipool, millesse on kaasatud 12 erinevat galeriid ning käsitööõllede festival.

«Mu üldine soovitus on kasutada festivali selleks, et vaadata midagi uut, mida ei ole varem näinud. Kui on vana lemmik, muidugi tasub ka seda vaadata, aga ei tasu heituda sellest, et festival on pungil artistinimedest, keda pole kunagi kuulnud, sest see ongi selle asja mõte. Festival on tehtud selleks, et leiaksite omale uued lemmikud,» lisas Helen Sildna, et kõik bändid on head ja oma riigi parimad.

Muusikarallit tasub korraldaja sõnul alustada neljapäeval kell 18 Taani eripeoga.

Vaata videost, mida soovitab Helen Sildna sel aastal TMW-il kindlasti ära kuulata-vaadata ning kuidas valida välja huvitavamad kontserdid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles