Barrymore: mehed on mulle lugematuid kordi haiget teinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drew Barrymore
Drew Barrymore Foto: SCANPIX

Näitlejanna Drew Barrymore ütles hiljutises intervjuus, et ei suuda enam kokku lugeda mehi, kes talle elu jooksul kannatusi on põhjustanud.

Samuti tunnistas staar, et tal on raske lapsepõlve tõttu keeruline õnnelikku suhet luua, kirjutab Digitalspy.

«Jumal küll, ma ei tea, kui palju neid on olnud. Aga ma korrutan endale aina, et järgmine kord armudes peaksin meeles pidama, et olema haiget saanud,» rääkis Barrymore.

«Olen suure osa oma elust ennast armastusele ja selle otsingutele või armastusest aru saamisele pühendanud,» jätkas näitlejanna. «Ja nüüd ei usu ma enam õnnelikesse lõppudesse.»

«Mu lapsepõlv ega pereelu ei andnud mulle mingit aimu sellest, milline on õnnelik suhe või kodune elu. Seega pole mu suhted nii edukad olnud, kui mulle meeldiks,» ohkas staar.

Samas tõdes Barrymore, et ei saa kõiki oma ebaõnnestumisi raske lapsepõlve süüks ajada.

«Sa ei saa elada nii, et paned oma ebaõnnestumised enda vanemate ja nende tegemiste või tegematajätmiste arvele, Oled ise oma kaardid valinud. Ma olen aru saanud, et vanemate peale viha pidamine ja enese haletsemine on ajaraiskamine,» selgitas näitlejanna.

Barrymore lisas, et kõik madalseisud ta elus on tema iseloomu kujunemist mõjutanud ja ta ei pelga oma puudusi tunnistada. «Need aitasid mul kasvada ja muutuda ning paremaks ja tugevamaks saada,» ütles staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles