Bill Cosby väidetav ohver avaldas jubedad üksikasjad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Cosby
Bill Cosby Foto: SCANPIX

Naine, kes süüdistab koomik Bill Cosbyt vägistamises, avaldas väidetava rünnaku kohta uusi üksikasju.

Endine näitlejanna ja pressiesindaja Joan Tarshis väidab, et Cosby vägistas teda 1969. aastal kaks korda. 

Praegu 64-aastane Tarshis rääkis esmaspäeval CNN-ile antud intervjuus, et Cosby uimastas ja ründas teda, kui ta oli 19-aastane.

«Läksime üles tema bangalosse ja ta tegi mulle joogi. Varsti pärast selle joomist kaotasin teadvuse. Kui mingil määral teadvusele tulin, oli ta mu aluspesu seljast kiskumas,» kirjeldas Tarshis.

Naine rääkis väidetavast intsidendist detailselt ja ütles, et ta proovis Cosbyt peatada talle haiguse kohta valetades.

«Ütlesin talle, et kui ta minuga seksib, saab ta naine teada, sest mul on suguhaigus. Pidasin seda valet väga nutikaks, kuid ta oli targem ja sundis mind suuseksile, mis oli lihtsalt kohutav. Minu jaoks oli see hullem, kui ta oleks mind tavalisel viisil vägistanud,» sõnas Tarshis.

Teine väidetav vägistamine leidis aset siis, kui mees kutsus teda oma saadet vaatama, kuid Tarshis ei mäleta sellest midagi.

Tarshis selgitas, miks ta varem politseisse ei pöördunud: «Kes oleks mind uskunud? Bill Cosby, ameeriklaste armastatud pereisa ja abikaasa. Mr. Jell-O, keda kõik jumaldavad. Kes mind usuks? Nad arvaks ilmselt, et tahan mingit kasu lõigata. Toona said emotsioonid minust võitu - tundsin tohutut häbi ja süüd.»

Cosbyt süüdistab seksuaalses vägivallas ka 46-aastane endine modell ja näitlejanna Barbara Bowman, kelle sõnul uimastas ja vägistas mees teda korduvalt. Kolmas väidetav ohver saavutas 2006. aastal Cosbyga kohtuvälise lahendi.

Cosby advokaadi sõnul pole süüdistusel aga mingit alust ja ta ütles, et Cosby ei kavatse sellel teemal ühtegi kommentaari anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles