Raske ülesanne! Kristeli Eminemil jäi natuke võhma puudu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Kristel Aaslaid
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Kristel Aaslaid Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates esitas Kristel Aaslaid Eminemi laulu «Without Me».

Andrus Vaarik: Ma arvasin alati, et räppkultuur ei ole eestlastele omane, aga kui ma tutvusin Chalice'i loominguga, siis ma sain aru, et on küll. Eestlane suudab ka selles vormis sügavaid ja tõsiseid mõtteid väljendada. Kui sinust saab Eesti esimene naisräppar, siis jõudu sulle. Selles numbris oli kõiki neid elemente natuke liiga palju ja te võtsite endale liiga raske ülesande. Koreograafia, tekst, meloodia ja see stoori veel publikuni tuua... Mulle tundub, et teil jäi natuke võhma puudu.

Olav Osolin: Mulle väga meeldis. Meeldis see, et kui võtta see video, millega Eminem lagedale tuli, oli see veel suurem hullumaja. Sellest hullumajast oli siia toodud väga tore vinjet ja see kõik toimis väga ilusasti. Sa olid siin nagu meesräppar ja said selle rolliga väga hästi hakkama. Tekst oli perfektselt peas, mis võimaldas sul vabalt liikuda. Tundus, et sa tundsid end väga hästi, et see on asi, mis su on loomulikult veres ja mida sa tahaksid teha ka väljaspool seda show'd. See oli väga suur üllatus ja suhteliselt naturaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles