Andrus Liisile: ma loodan, et sa seda enam kunagi ei tee!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Liis Lemsalu
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Liis Lemsalu Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates esitas Liis Lemsalu Marilyn Mansoni laulu «Personal Jesus».

Olav Osolin: Mulle meeldis väga ja sa olid väga ehtne Manson. Esiteks on sul seda väga raske laulda, sest Manson laulab seda väga madalalt. Selles mõttes sa vapralt tegid kõik, mida sa suutsid. Ma arvan, et see oli uhke ettekanne.

Tanja Mihhailova: Mulle väga meeldib Marilyn Manson muideks! Mulle väga meeldivad sellised teatraalsed hullumajad ja glamuursed hullumajad. Kogu etteaste ja sinu välimus on väga hea. Kogu tema lavaline hullumeelne käitumine oli siin olemas.

Laine Randjärv: Lavastus oli super ja teatraalsus ka, aga ma kogu aeg mõtlesin, et Liis suutis selle asja nii vapralt nii vastikuks ajada, et selles mõttes tegid hästi oma asja, aga mulle see lugu üldse ei meeldinud. Ma valetaksin, kui ma ütleks, et see kõik mulle väga meeldis. Mõtlesin, et kas ma olen kunagi midagi vastikumat laval näinud, kuid mul ei tulnud meelde. Tahan eraldi esile tõsta seda, et mulle meeldis trummar.

Andrus Vaarik: Müts maha, Liis, see oli suurepäraselt tehtud number! Ja ma loodan, et sa kunagi enam seda ei tee. See on nagu lapsepõlves ikka meelemürkide proovimisega - see on sul nüüd ära proovitud ja see ei sobi sulle, kuigi hetkeks oli väga tore. Selline muusika ei ole tõesti minu maitse. Vaene Marilyn Manson! Ta on nüüd üle neljakümne juba. Ilmselt ta kunagi tegi lapsena vanaemale kolli ja mingi muusikaprodutsent nägi seda ja ütles, et hakkame seda müüma. Mõtle, kuidas saatus võib minna! Vaata, et sinu saatus niimoodi ei läheks. Pese nüüd pea puhtaks ja nägu ka ning ole jälle Liis Lemsalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles