Gastronoomiline-meka! Restoran Francesco Sibio tähistas 3. sünnipäeva!
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gastronoomiline-meka ehk Itaalia restoran, Francesco Sibio tähistas oma 3. sünnipäeva ning presenteeris uut hõrgutavat menüüd!
Tallinna kesklinna restoran Francesco Sibio on koht, kus glamuur põimub kvaliteediga.
Sünnipäeva auks esitleti rõõmuga ka uue hooaja menüüd, mis on kokku saanud maailma parimatest ning värsketest toorainetest!
Kas olete kunagi söönud grillitud Šotimaa lõhefileed, mis on kasvanud metsikus looduses (Silver Scottish wild salmon) või sulavõi effektiga eriti pehme tekstuuriga Alaska musta tursafileed, imepehme värske Tai mangoga? Või hoopis Bluefin tuunikala tartar'i (SUPER SASHIMI), ehk kõige kõrgem standard. Näiteks tuunikala oli juba väga hinnatud Vana-Kreekas, sest sisaldab rohkelt valku, vitamiine - A, D, E ning Omega3 rasvhappeid. Ning lihaarmastajatele on maitseparadiisideks Ameerika must angus, Iirimaa lambakarree ning Prantsuse pärlkana (must faraon).
Peakoka uue hooaja menüü inspiratsiooniks olid - kõrgeim kvaliteet, tervislikkus ning puhas toit, ehk madal küpsetusaeg säilitab kõrge toiteväärtuse.
Musikaalse poolega esines armastatud laulja Ott Lepland ning õhtu naelaks oli 80'ndate hittbänd - Secret Service.
Vaata meeleolukat pildigaleriid!