6 tervislikku võimalust, kuidas truudusetule mehele kätte maksta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Bullock ja Jesse James.
Sandra Bullock ja Jesse James. Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Selle asemel, et truudusetu kallima peale viha pidada, keskendu headele asjadele oma elus.

Mehele on täiuslikuks kättemaksuks, kui näed vapustav välja ja pühitsed oma saavutusi, kirjutas Yahoo! Shine.

1. Ignoreeri teda. See võib olla raske, kuid blokeeri ta enda MSNist ja püüa mitte vastata tema tekstisõnumitele või telefonikõnedele. Ära isegi vihja temale läbinähtavate sõnumitega Facebookis või Twitteris.

2. Tee kingitused rahaks. Sa ei suuda vaadata kaelakeed, mille ta sulle kinkis? Pane see panti ja osta endale midagi muud!

3. Ära luba sel end määratleda. Kui sinu uus kallim küsib, miks te lahku läksite, vasta näiteks, et «soovisime erinevaid asju», mitte ära röögata «see m*** pettis mind!» (Seda võid alati hiljem öelda.) Nii loobud ohvri rollist.

4. Jaga seda lugu kõigiga. Petja peab tagajärgi tunda saama - näiteks hea maine kadumist - nii et räägi sellest julgelt sõpradele ja perekonnale.

5. Tee suguhaiguste test. See ei ole niivõrd kättemaksuks, kuid nii hoolid iseenda kehast, isegi kui tema ei hoolinud. Kui oledki temalt mõne suguhaiguse saanud, saad nüüd asjaga tegelema hakata ja

6. Ela hästi. Näita, et sa ei luba ühel labasel reetmisel end rajalt maha võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles