Video: Jennifer Lawrence koperdas jälle!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lawrence (C), best supporting actress nominee for her role in "American Hustle," arrives to take her seat at the 86th Academy Awards in Hollywood, California March 2, 2014.     REUTERS/Lucy Nicholson (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)   (OSCARS-SHOW)
Jennifer Lawrence (C), best supporting actress nominee for her role in "American Hustle," arrives to take her seat at the 86th Academy Awards in Hollywood, California March 2, 2014. REUTERS/Lucy Nicholson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (OSCARS-SHOW) Foto: SCANPIX

Näitlejanna Jennifer Lawrence jätkas traditsiooni ja koperdas vaid mõni minut pärast Oscari galale saabumist.

Õhtujuht Ellen DeGeneres tögas näitlejannat oma avamonoloogis: «Ma ei maini seda, mis juhtus eelmisel aastal. Piinlik, kui inimesed sellest kogu aeg räägivad... Aga kes ei tea, millest ma räägin, siis Jennifer komistas ja kukkus lavale tulles. Vaatame nüüd klippi... Ei, ma teen nalja. Aga mäletad seda, kui sa täna autost väljudes kukkusid? Nagu oranž liikluskoonus... Seda me ei maini. Võibolla oleks parem, kui sulle võidu puhul Oscari ise kätte toome.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles