Lauri Pihlap Eesti Laulul oma stiilist: tundus nagu oleks «Grease» filmist välja hüpanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laulu teises poolfinaalis astub teiste seas üles ka Lauri Pihlap, kelle Elu24 püüdis intervjuuks kinni lugude eelsalvestusel.

Ennast ekraanilt üle vaadanud Lauri Pihlap on oma esitusega rahul ja leiab, et mulje on hea.

«Minu jaoks on põhiline, et vokaalne sooritus oleks võimalikult hea ja tehtud töö jõuaks rahvani nii nagu peab. Tegime ka väikeseid parandusi võrreldes eelmise õhtuga,» kostab Pihlap.

Looga «Lootus» seoses Pihlapil negatiivseid seiklusi olnud ei ole, küll aga on vaja olnud mõnda asja sättida ja katsetada.

Lauri Pihlapi esinemisriietus aga oli õrnalt karmi muljega - seljas nahktagi ning tukk geeliga üle pea tõmmatud. Kas on plaan liikuda paha poisi imidži juurde?

«Eks kõik oleneb vaataja silmadest, kes kuidas hinnata tahab. Oma stiili pole osanud ma kategoriseerida. Teadlikult ma trendidega kaasas ei käi ja ei tunne küll, et oleks üritanud karmim välja näha,» räägib šarmikas laulja.

«Kui ennast peeglist vaatasin, tundus nagu oleks «Grease-i» filmist välja hüpanud,» lisab mees.

Vaata videost lisaks, mida Pihlap räägib uue albumi ilmumisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles