Jude Law sai kohtus teada, et ta lähedaste seas on äraandja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jude Law
Jude Law Foto: SCANPIX

Briti päritolu Hollywoodi staar Jude Law sai teada, et ta lähisugulane müüs kõmuväljaandele tema eraelu puudutavat informatsiooni.

Law andis eile Londoni kohtus tunnistusi kõmuväljaande News of the World juhtumis, edastab Daily Mail.

Väljaannet süüdistatakse kuulsuste telefonide pealtkuulamises ja jälgimises.

Staar sai kohtus teada, et ta lähisugulane müüs tema eraelulist informatsiooni. Infot müünud isiku nime näidati Lawle paberil. Sugulase nimi oli teada vaid paaril kohtu liikmel.

Law sõnas hiljem ajakirjanikele, et teadis sugulase reetlikkusest juba varem, kuid mitte seda, et ta oli selle eest raha saanud.

Law lähikondlane müüs kõmuväljaandele näiteks telefonikõne, milles Law helistas «James Bondi» filmide staarile Daniel Craigile. Kõnes sõimas Law Craigi selle eest, ta püüdis temalt tollast kallimat, näitlejanna Sienna Millerit üle lüüa.

Law sõnas kohus, et ta kahtlustas oma siseringis olevat isikut infolekkes, kuna kõmufotograafidel oli alati teada, kus ta oli. Fotograafid jõudsid isegi kohtadesse, kuhu minemise ta vaid natuke aega varem oli otsustanud.

Law lisas, et kui ta sai telefoni pealtkuulamisest teada, astus ta samme selle lõpetamiseks.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles