Tere tulemast Oslosse ja head isu!

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oslo on küll külalislahke linn, kuid hinnad, mida Eurovisioonile tulijad elus püsimiseks maksma peavad, on pehmelt öeldes kosmilised.

Kui linnas saab saia vahele pistetud sibulaga ülepuistatud sooja viineri kätte 39 Norra krooni krooni (78 Eesti krooni) eest, siis poolteist tuhat ajakirjanikku peavad leppima ainsa söögikoha tapjalike hindadega. Mis sest, et gurmeetoidust on asi väga kaugel.

Nagu juuresolevatelt fotodelt näha, tuleb lõbu eest maiustada jogurtitopsikese kallal maksta 36 Eesti krooni, salatikausikese sisuga tutvumise eest 130, võileiva mekkimise eest 90 krooni jne.

Suitsumeeste käest nõutakse paki eest 200 krooni ning kes söandab keset ränka töönädalat kesvamärjukest maitsta, sel tuleb kukrut kergendada 118 krooni võrra.

Ületab isegi Tallinna Raekoja platsil pakutava, kas pole?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles