Üllar Jörberg andis Padarile kümnest kümme!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummeri kolmas päev
Üllar Jörberg
Õllesummeri kolmas päev Üllar Jörberg Foto: Jelena Rudi

Tanel Padar (33) hullutas Üllar Jörbergina publikut saate «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis.

«See oli naljakas, mitte mõnitav ega solvav! Paroodia peabki selline olema,» kiidab maestro Üllar Jörberg (72) Tanelit selle eest, mida ekraanil näha sai, vahendab Kroonika.

Üllar vaatas näosaate finaali abikaasa Estriga kodus ja oli meeldivalt üllatunud, kui ühel hetkel Heli Läätseks maskeerunud Evelin Võigemast ja tema nahka pugenud Padar duetiga «Kaelakee hääl» lava vallutasid.

Erinevalt negatiivsetest kommentaaridest ja õhku visatud küsimusest, kas Padar Jörbergile mitte liiga ei teinud, leiab Üllar, et  Tanel sai suurepäraselt hakkama: «Ma pean panema kümnest kümme punkti. Padari kohta ütlen ainult kiidusõnu. Väga andekas inimene. Üldse paljudes meie lauljates tuli nüüd välja, mis neis on!»

Padar ja Jörberg pole omavahel kokku puutunud, üks elab Tallinnas, teine Tartus. «Jah, nii see elu on,» mõtiskleb Jörpa. Aga äkki on viimane aeg ette võtta üks ühine suvetuur – «Vallatud Jörpad»?!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles