Silvi Vrait pani punki

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvi Vrait pani karaokepunki.
Silvi Vrait pani karaokepunki. Foto: Jelena Rudi

Eesti lauludiiva, Eurovisioonilgi Maarjamaad esindanud Silvi Vrait võttis kätte mikrofoni ja pani maha tõsise pungirea.


Ja mitte niisama, vaid karaokest! Neljapäeval Kuku klubis avalikkuse ette tulnud DVD «Pean saama Eurovisioonile, muidu suren 2010» esitlemisele oli kutsutud erinevaid väärikaid staare, kes plaadi karaokeversiooni lugusid pidid ette kandma. Artistide hulgas olid Tanel Padar, eelmainitud Silvi Vrait, Robin Juhkental, Peeter Oja, Artur Talvik jt.

59-aastane diiva valis kõigi Märt Avandi ja Ott Sepa taieste hulgast esitamiseks justnimelt grupi Täielik Error punkkantaadi «Allakäinud ühiskond» ja sai sellega väga veenvalt maha. Saavutus on seda hinnatavam, et enamasti koosnes tekst fraasidest nagu «Hõa, hõa, hõa, hõa! Höaaaaääääää!!!! Jõääääöh!».

«Mulle ükskord soovitati punki laulda ja nii ma mõtlesin, et see on sobiv juhus,» põhjendas Silvi oma valikut. Pärast esinemist lavalt lahkudes hindas ta oma saavutust lühidalt: «S!tta kah, päris hea oli…»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles