Playboy: Niki võib piltide üle vaid uhkust tunda

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki - Playboy 2008
Niki - Playboy 2008 Foto: Kaupo Kikas
Palusime Playboy peatoimetajal Andre Lindvestil vastata mõnele Elu24 lugejaid huvitanud küsimusele seoses Niki furoori tekitanud pildiseeriaga.

Mis nipiga saite Niki Playboysse alasti poseerima?

Kindlasti mängis suurt rolli Playboy ilutoimetaja Tairi Morozovi suur veenmisoskus.
Kõik toimub vastastikuse usalduse alusel. Tairi oli Kairitiga eelnevalt juba ühe fotoseeria teinud, millest olid mõlemal positiivsed kogemused ning edaspidine koostöö ja läbisaamine sujus juba väga hästi. Usaldus on selliste intiimsete piltide juures väga oluline tegur. Ja nagu igal asjal siin elus on oma õige aeg, ilmselt siis ka Tairi pakkumine Playboys poseerida sattus õigele ajale.

Kas läbirääkimised kestsid pikalt?

Esimest korda alustasime läbirääkimisi 2007. aasta lõpus. Sellest sai räägituid ka sellel aastal ning eks aja jooksul Kairit harjus selle mõttega ja lõpuks saigi fotoseeria teoks. See on teema, millega ei saa absoluutselt peale käia, tuleb leida võimalus, et inimesel endal tekiks soov ja tahtmine seda teha, vastasel juhul ei tule midagi välja ning eks otsuseni jõudmine võtab samuti oma aja.

Kui kriitiline oli ilmatüdruk fotode ülevaatamisel enne nende Playboy veergudele jõudmist?

Juba fotosessiioni ajal oli selge et koostöö sujus suurepäraselt, fotod meeldisid kogu tiimile ja peale sellist suurepärast klappi saabki ainult hea tulemus tulla.
Kairit oli fotode ülevaatamisel ja kinnitamisel äärmiselt paindlik ja koostööaldis, kõik sujus kui valatult, ilma igasuguste lahkarvamusteta. Alati arvestame modelli arvamusega, väga tähtis et kõik osapooled oleks 100% rahul, see on prioriteet number üks. Kindlasti peavad fotod olema tehniliselt õnnestunud ja mitmekülgsed. Igale tüdrukule toimub lähenemine individuaalselt, lähtudes inimese enda soovidest, iseloomust ja temperamendist, et ta tunneks selles olukorras end kõige kodusemalt ja mugavamalt.

Kas Niki on ka varem nii julgel fotosessioonil osalenud?

Ei ole. Meil on väga hea meel, et selleks lõbusaks seikluseks valis ta just Playboy.

Milline on Niki enda lemmikpilt? Kas kaunitar on ise lõpptulemusega rahul?

Lemmikpilt on see, kus Kairit kõrkjate vahel seistes üle õla vaatab. Algul tundus et see koht ei sobi ja pilt ei õnnestu, kuid peale esimesi klõpse tundus täiesti vastupidiselt. Samuti meeldib talle väga pilt, kus ta on pikas valges seelikus kivi otsas. Kairit jäi tulemusega väga rahule. Ilusast noorest inimesest tegime ilusad pildid ja selle üle võib ainult uhkust tunda. Kusjuures Kairiti seeriast tuli väga palju ilusaid ja õnnestunuid pilte ja väga raske oli lõplikku valikut teha, mitmed head pildid jäid ajakirjast ka välja.

Kui kaua fotosessioon kestis ja kus see täpsemalt toimus?

Fotosessioon kestis täispika tööpäeva ehk kella 9-st hommikul 18-ni õhtul. Toimumiskohaks oli Maardu lähistel asuv mererand. Nagu Eesti ilmale kombeks, üllatati meid nii äikese, kui ka päikesega. Vahepeal tehti mõnusad vihmased puhkepausid ja seejärel töötasime jälle edasi.

Kas Nikiga oli lihtne või keeruline koostööd teha?

Ta on äärmiselt positiivne inimene, kes on kaamera ja lavaga harjunud ning see peegeldub positiivselt tagasi ka meie fotodelt. Kokkuvõttes oli kõik super. Oli näha, et kõik mis Kairit teeb, teeb ta väga hästi. Kairit on ilus ja ettevõtlik noor inimene kellest kuuleme veel kindlasti palju. Seda lõbusat päeva jäävad meenutama ilusad pildid kogu eluks.

Täna õhtul võib kindlasti värsket Playboy staari Nikit näha ka Club Privés Palayboy pidzaamapeol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles