„Simpel Session 10“ on jälgitav internetis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Simpel Sessionit" saab jälgida ka internetis.
"Simpel Sessionit" saab jälgida ka internetis. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Nädalavahetusel Tallinnas toimuv Euroopa suurim ekstreemspordifestival „Simpel Session 10" jõuab interneti teel HD-kvaliteedis sadade tuhandete vaatajateni üle maailma.


Ürituse pressiesindaja Liina Ristoja teatel hoolitseb ülekande tehnilise vahenduse eest videokeskkond www.freecaster.tv.

„Esmakordselt saab „Simpel Sessioni" võistlust näha kõrglahutusega HD-pildis," rääkis Ristoja. „Veebiülekande kavasse kuuluvad lisaks täismahus ülekandele ka kordused, intervjuud ja spordiülekandele kohaselt saab jälgida jooksvaid punktisummasid ning edetabeleid."

Otseülekannet saab jälgida freecaster.tv-s ja otse võistluse veebi avalehel www.session.ee Samuti saab ülekannet jälgida kümnete maailma suuremate ekstreemspordiportaalide vahendusel.

Ristoja kinnitusel toodab „Simpel Sessionilt" programmi 25-liikmeline operaatoritest, inseneridest ja rešissööridest koosnev meeskond, kohal on ülekande veatu vahenduse eest hoolitsev Freecaster.tv tiim.

Ka on teada, et näiteks Hollandis Eindhovenis toimub ametlik „Simpel Sessionile" pühendatud üritus, kuhu tullakse Eurooopa suurimast rula- ja trikirattavõistlusest ühiselt osa saama.

„Simpel Session" korraldab veebiülekannet võistluselt kokku juba viiendat korda. Aastal 2008 jälgis võistlust veebi vahendusel 120 000 inimest.

Eelmisel aastal jälgis ülekannet juba koguni 180 000 vaatajat üle maailma, püstitades vahenduse eest hoolitseva internetikeskkonna Mpora kõigi aegade vaadatavuse rekordi.

Ülekanne algab laupäeval kell 11 ja kestab kuni kvalifikatsioonipäeva lõpuni kell 20.20. Pühapäevasel finaalidepäeval algab ülekanne kell 12 ja kestab kuni auhinnatseremoonia lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles