Piltmõistatus: mis on Nõia-Intsu laual?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meediakangelased Nõia-Ints aka Indrek Leibur ja Intsu-Inga aka Inga Kallberg puhkehetkel Pärnus
Meediakangelased Nõia-Ints aka Indrek Leibur ja Intsu-Inga aka Inga Kallberg puhkehetkel Pärnus Foto: Erakogu
Elu24 toimetusele on saadetud peale eilset Intsu-Inga lugu kümneid meile, kus peohoos meediastaarid, Nõia-Ints aka Indrek Leibur ja Intsu-Inga aka Inga Kallberg, peavad koos sõpradega pidu. Pildil oleva kohvilaua parempoolses nurgas terendavad valged triibud ja rullikeeratud rahatäht. Mis need küll olla võiks? 

Intsu kommentaar: See pilt on tehtud ühe toreda istumise päeval. Tuli mõte, et teeks, nagu nüüd öeldakse, ratekaid. Ja üldiselt, miks peaks mina seletama, milleks ma mingeid pilte teen. Kui ma tahan, et avalikult minust pilte tehakse, siis annan selleks ka loa.

See, kes siis teenis nüüd selle pildi pealt natuke raha... Loodan, et tema kunagi ei pea andma aru, miks ta midagi teeb ja loodan ka seda, et keegi ei varasta tema kontolt pilte ja nendega midagi ei tee.

Aga üldiselt olen kena ju sellel pildil! Loodan, et kellelgi ei jää midagi arusaamatuks ja olge nüüd kenad ja vaadake Orkutis ja Rate'is natuke ringi, kas minu pildil on ikka miskit nii erilist, mida nüüd kõige rohkem vaadata...

Aga nojah, teised ei ole ju avaliku eluga ka nii palju seotud kui mina. Ja mõelge, kui oleks ainult näopildid - kas poleks siis igav...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles