Nõia-Ints otsib tööd ja naist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Leiburi tutvumiskuulutus
Indrek Leiburi tutvumiskuulutus Foto: Delfi Date

Kas «Selgeltnägijate»-saatest tuntud Indrek Leibur hakkab oma kaunist kaasast Ingast lahku minema?


Suhtlusportaalis Delfi Date ripub tema tuvumiskuulutus (kasutajanimi Pusa14), kus Intsu unustamatu füsignoomiaga näopildi kõrval seisab kiri: «otsib naist vanuses 20 kuni 40». Suhtetüübiks on märgitud «salasuhe või armuke» ja kuulutaja tervituslause kõlab «olen seximajas» (siin ja edaspidi kirjaviis muutmata).

Veel saame Inderku profiilist teada, et rassilt on ta latiino ja nahavärvilt tume nagu neeger. Täpsustuseks on ta lisanud: «kes peab seksis ka samuti heana ja teab mis on hea sexi juures otse kohene ja ava meelne .täitab oma unistused alati mis pähe lööb!!»

Töötab ta (põhiharidusega) ärijuhina, kelle palk on 30 000 kuni 100 000 krooni kuus. Huumorimeelelt sõbralik, aega armastab viita «sedxiga» ja viimane loetud raamat oli «hea porno».

Paneme tähele, et profiili kõrval ripub portaali märge NEW! ja viimati külastati seda kontot eelmisel õhtul kell 21.59.

Indrek ise ütles telefoni teel, et tegelikult on neil Ingaga asjad parimas korras, ja Inga on siinsamas tema kõrval. Paar naudib talverõõme, alles paar päeva tagasi käisid nad koos suusatamas. Ja ega siis mingi kuulutus kuskil portaalis kohe petmist ei pea tähendama. Ehk nagu Inga ise Kroonikale on öelnud: «Me oleme niivõrd kuulus paar, et me ei saakski teineteist petta, kohe tuleks välja.»

Ainuke asi, mis talvetaevast Indreku pea kohal tumestab, on töötus. Töökohta Indrek peagu otsibki. Aga masuajal, nagu teada, ei ole neid töökohti midagi jalaga segada. Eestis on juba kõvasti üle 30 000 töötu. Isegi ärijuhiks ei taheta hästi võtta.

Aga see kuulutus? «Ah see, see on üks vana kuulutus,» ütles Indrek. Lisaks Rate'i kontole ja Delfi Date'ile on kasutajanimega Pusa14 konto olnud ka erootikaportaalis Iha.ee, kuid praeguseks on see blokeeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles