Vihje: «Simpsonitest» kaob üks põhitegelasi, kuid kes?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Simpsonite» põhitegelased Maggie, Marge, Lisa, Homer ja Bart
«Simpsonite» põhitegelased Maggie, Marge, Lisa, Homer ja Bart Foto: SCANPIX

Menuka animasarja «Simpsonid» produtsent Al Jean paljastas sarja 25. hooaja pressikonverentsil, et põhitegelaste seas toimub muutus.

Jeani sõnul kaob sarjast üks ikooniks kujunenud tegelane, kuid ta ei paljastanud, kes see on, edastab The Sun News.

«Annan vihje, et sellele tegelasele häält andev näitleja on saanud Emmy auhinna, ma ei paljasta kes,» lausus produtsent.

See vihje ei aita kuigi palju, sest «Simpsonid» tegelastele hääle andnud näitlejate seas on 25 Emmy võitjat.

Emmy on saanud näiteks Sideshow Bobile hääle andnud Kelsey Grammer, printsess Penelopele hääle andnud Anne Hathaway ning Marge`i emale Jacqueline`ile hääle andnud Julie Kavern.

Aastate jooksul on näitlejad Dan Castellaneta (Homer) ja Hank Azaria (Apu) andnud paljudele «Simpsonite» tegelastele hääle ning saanud mitu Emmyt.

«Simposnite» 25. hooaja avaosas pilatakse nüüdset menusarja «Homeland», kus peaosi mängivad Claire Danes (CIA agent Carrie Mathison) ja Damian Lewis (endine mereväelane Nicholas Brody, kes oli kaheksa aastat al-Qaeda käes vangis). Selle osa pealkiri on «Homerland».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles