2009. aasta kuumad kurioosumid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel aastal kajastasid maailma väljaanded ja uudisteagentuurid mitmeid kurioosumeid, mis vahel tundusid «liiga head, et olla tõsi»
Sellel aastal kajastasid maailma väljaanded ja uudisteagentuurid mitmeid kurioosumeid, mis vahel tundusid «liiga head, et olla tõsi» Foto: COVI/Scanpix

Sellel aastal kajastasid maailma väljaanded ja uudisteagentuurid mitmeid kurioosumeid, mis vahel tundusid «liiga head, et olla tõsi».

Norras Oslo lähedal pidas politsei kinni autojuhi, kes sõitis 130 kilomeetrit tunnis, kirjutab AFP.

Politsei suureks üllatuseks ei ületanud mees ainult kiirust, vaid sõitmise ajal seksis ta kallimaga.

Brasiilias peeti vana meetodit parimaks: vangidele smugeldati mobiiltelefone kirjatuvide abil.

Kanadas Briti Columbias näppis 11-kuune laps telefoni ja vajutas kogemata automaatvalimisnupule. Selle alla oli salvestatud hädaabinumber. Politseile ei olnud see siiski tühisõit, sest nad arreteerisid lapse isa, kes kasvatas kanepit.

Horvaatias tüdines üks katoliku kiriku preester lastele antavatest kummalistest nimedest. Ta pani välja 135 euro suuruse summa kõigile neile vanematele, kes annavad oma võsukestele traditsioonilise horvaadi eesnime.

Filipiinidel aastaid haruldaste sisalike väljaheiteid uurinud briti teadlane sai šoki, kuna laboratooriumi koristajad pidasid neid väljaheiteid prahiks ja viskasid minema.

«Teistele võib see olla sisalike kaka, kuid minu jaoks oli see aastatepikkune vaevarikas töö,» kurtis teadlane.

Iiri politsei imestas, kuidas üks poolakas Prawo Jazdy on seal riigis kümneid kordi liiklusreegleid rikkunud. Hiljem saadi asja jälile, et Prawo Jazdy on poola keeles juhiluba.

Hongkongis puhkes üks majandusreporter otse-eetris nutma, kui nägi, et HSBC panga aktsia langes 24 protsenti. Reporter selgitas hiljem, et tal hakkas väikeinvestoritest kahju ja seda hoolimata sellest, et tal endal aktsiaid ei ole.

Briti naine sai kohtus võidu poeketi üle. Kohus otsustas, et pood ei saa müüa sama rinnahoidjamudeli suuremaid suurusi väiksematest kallimalt.

Kagu-Inglismaa küla juhtkond otsustas jätta teeaugud parandamata, kuna nende tõttu vähendavad autojuhid kiirust. Maakonnavalitsus andis siiski käsu teed korda teha.

Šveitsis teatasid kahe mägiküla katoliiklastest elanikud, et nad tahavad loobuda aastasadu kestnud tavast palvetada jää sulamise eest. Kliima soojenemisega on nende palvele juba vastatud ja seda mitmekordselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles