Naisliidu otsus tegi Moonika Helmele tuska: nüüd oletegi tagasi köögis, kust te nii väga välja tahtsite murda (17)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Helle-Moonika Helme
Helle-Moonika Helme Foto: Kristjan Teedema

«See on nii haige kõik, kuidas normaalsus jälle ära väärastati,» põrutas poliitik Moonika Helme ühismeedias ja viitas Eesti Naisliidu otsusele lõpetada aasta ema ja isa valimine. Kõik Helme arvamusega ei nõustu.

«Eesti Naisliit tunneb, et meie missioon selles vallas on täidetud ja teatepulk on edasi antud,» kirjutati Eesti Naisliidu pressiteates juba 15. aprillil. Pea kaks nädalat hiljem rääkis naisliidu juht Monika Haukanõmm Vikerraadios täpsemalt sellest, miks vabatahtlik organisatsioon otsustas lõpetada aasta ema ja isa valimise, vahendab ERR.

«Selle 25 aasta jooksul oleme seda positiivsust külvanud terve Eestimaa peale ja igas maakonnas, väga paljudes külades, seltsides, valitakse oma aasta ema ja aasta isa. Ning nüüd on see hetk, kus tahame öelda, et oleme oma missiooni täitnud, oleme saanud riikliku tähtpäeva (emadepäev ja isadepäev – toim). Me teame seda, et aasta ema, aasta isa traditsioon elab edasi ehk ongi aeg anda teatepulk neile üle,» märkis Haukanõmm Vikerraadios. Ta lisas, et naisliit ennustab traditsioonile pikka elu.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles