«Avatari» lavastaja: kõrged ootused innustavad mind

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen filmist «Avatar».
Stseen filmist «Avatar». Foto: HO/REUTERS
Selle kuu keskel kinodesse jõudva fantaasiafilmi «Avatar» lavastaja James Cameron rääkis oma ootustest ja lootustest seoses filmiga.

Režissööri sõnul tunneb ta tugevat fännidepoolset survet, kui see ei häiri, vaid hoopis innustab teda, vahendab Digitalspy.

«Loomulikult on ootused kõrged, kui filmitegija on inimestele tuntud – ja seda ma ju tänu «Titanicule» või «Aliensile» või «Terminaatorile» või millele iganes olen. Ootused on alati suured,» rääkis Cameron MTVle.

«Selle filmiga seotud ootused on kõrged ja ma teadsin, et see nii läheb, kui ma just romantilist komöödiat poleks tegema hakanud,» muigas lavastaja.

Režissöör ei lase end aga survest häirida, vaid saab sellest innustust võimalikult hea filmi tegemiseks.

«Minu arvates on nii, et kui sa tead, et sul on palju fänne, kes peavad rahule jääma ja kel on kõrged ootused, siis teeb see sinust parema filmimehe,» ütles Cameron.

«See paneb sind rohkem pingutama ja filmiga seotud inimestest parimat välja pigistama,» lisas režissöör.

Ometi ei looda Cameron, et «Avatari» võiks saata sama suur edu kui «Titanicut».

«Ma ei usu, et «Titanicu» troonilt tõukamine reaalne oleks. Viimasel paaril aastal on päris mitmeid üsna häid filme välja tulnud, aga «Titanic» lihtsalt vajutas mingile õigele nupule. Kuigi loomulikult me loodame, et ka «Avatar» mingil tasemel edukaks saab,» lõpetas lavastaja.

«Avatar» jõuab kinodesse selle kuu keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles