Boyle: maailm pole mind kunagi varem aktsepteerinud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Boyle
Susan Boyle Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS
Briti talendisaate täht Susan Boyle eitas kuulujutte, nagu oleks tal taas vaimseid probleeme.

Pärast talendisaate finaalis teisele kohale jäämist psühholoogilist abi vajanud lauljanna kinnitas, et praegu on temaga kõik korras, kirjutab Digitalspy.

Avalikkuses tekitas kahtlusi see, et Boyle’i pildistati eelmisel nädalal pöialt imemas. Lauljanna sõnul tegi ta siiski vaid nalja ning ta vaimse tervisega olevat kõik korras.

«Maailm pole mind kunagi varem aktsepteerinud,» ütles Boyle. «Nüüd tunnen end osana maailmast ja see on tõeliselt põnev. Olen endaga väga rahul ja kuna olen lõpuks oma unistust ellu viimas, tunnen, et mul on väga vedanud.»

«Küsin endalt pidevalt, kas see tõesti juhtub minuga. Eeldan muudkui, et keegi ütleb, et ha-ha-ha, kullake, me tegime nalja!» tunnistas lauljanna.

Ta lisas, et kardab oma äsja leitud kuulsuse kaotada.

«Igaühel on omad hirmud, aga minu oma on ilmselt see, et kõik võib kaduda. Tahan, et see kestaks võimalikult kaua,» rääkis Boyle oma kuulsusest.

«Kui see kõik homme kaoks, siis teaksin, et nautisin iga hetke oma unistuse elluviimisest,» lõpetas staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles