Piletimäng: võida pääsmed teater Endla etendusele!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Psühholoogiline trillerit "Pimedusega löödud" mängitakse suvel viimast korda.
Psühholoogiline trillerit "Pimedusega löödud" mängitakse suvel viimast korda. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu Endla teatri repertuaari kuulub alates tänavu juulist Frederick Knotti kirjutatud psühholoogiline thriller "Pimedusega löödud", mida mängitakse ka tuleval laupäeval, 21. novembril.


Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee loosivad Endla etendusele välja 2x2 pääset!

Võitmiseks vastake alljärgnevale küsimusele.

Selle mängu küsimus: "Kes on Endla lavastuses "Pimedusega löödud" see külalisnäitleja, eks mängib külmaverelist kurjategijat Harry Roati?"

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 18. novembriks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil "Piletimäng", Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Võitjatega võtame ühendust, samuti teavitame võitjatest Pärnu Postimehes ja portaalis 24tundi.ee.

Eelmise mängu küsimuse "Kas Bravosse peole minev sünnipäevalaps saab peole tasuta kaasa võtta kolm või viis sõpra?" õige vastus on viis.

Reedel lähevad koos kaaslasega klubisse Bravo populaarsele sariüritusele "Bad Jam" Annelii Eibak, Merlin Kase ja Marianne Kohv.

Kõiki võitjaid ootab toimetuses plaatki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles