Muusikalaat ootab vanavara

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keelteta, aga ikkagi viiul.
Keelteta, aga ikkagi viiul. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu noorte vabaajakeskus (Noorte väljak 2) korraldab pühapäeval, 8. novembril kella viiest õhtul laada ansamblitele.

„Tegemist on muusikaga seotud asjade laadaga, kuhu võib tuua igasugust värki, mitte ainult pille-instrumente," ütles Heiko Leesment, ürituse üks korraldajaid.

Laada korraldaja täpsustas, et märksõna "muusika" alla mahuvad nii muusikariistad kui teemakohased raamatud, helitehnika, heliplaadid.

„Kõike, mis kodus üle on, pole tark kohe ära visata, vaid vaadata, äkki läheb seda kellelgi teisel vaja," tõdes Leesment. „Laadal ei pea toodud kraami ainult müüma, seda võib ka vahetada."

Et laada korraldajad hakkaksid kohale kantava kohta näpunäiteid andma, seda ei saa olema. Leesmendi väitel ei mõtlegi korraldajad kellegagi tõrelda, et selle toodud noodiraamat on liialt kapsaks loetud või tolle plaati ülearu palju kuulatud.

„Hea võimalus asjad välja tuua," märkis rohkeist internetikuulutustest laada korraldamise idee leidnud Leesment. „Üks on lugeda, teine siiski oma silmaga vaadata ning käega katsuda."

Kui esimene ettevõtmine õnnestub, on korraldajail plaan teha analoogseid laatu edaspidigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles