Robbie Williamsi kontsert jõuab ka Eesti kinolinadele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: Reuters / Scanpix

Robbie Williamsi Tallinna kontserdi ülekanne, mida jälgisid Eesti taasiseseisvumispäeval arvukad fännid ligi 750 kinos üle maailma, jõuab 18. septembril ka Forum Cinemas kinoekraanidele Tallinnas, Tartus ja Narvas.

 

Tallinnas 20. augustil aset leidnud kontserti külastas Lauluväljakul üle 60 000 fänni ning kinolina vahendusel elasid sellele kaasa huvilised nii lähiriikides kui ka kaugemates paikades nagu Hong-Kong, Uus-Meremaa, Brasiilia, Argentiina, Mehhiko ja teised. Staar kirjutas oma Facebooki lehel, et tuuri meeskond valis just Tallinna kontserdi tuuri parimaks etteasteks.

 Vaatamata sellele, et Williamsi paljukajastatud seljavalu ähvardas kontserdi ära jätta, tõid popikoon ja tema bänd vaatajateni kahetunnise show, kust ei puudunud robbie-williamslikud vallatused, armastusavaldused eestlaste suunas, ülivõimas tulevärk ning mõistagi staari enam kui 15-aastase soolokarjääri jooksul miljoneid fänne hullutanud hitid nagu «Feel», «Let Me Entertain You» ja «Angels».

«Take the Crown Stadium Tour 2013» näol oli tegemist Williamsi esimese tuuriga pärast seitse aastat kestnud pausi. Tallinna kontsert oma sini-must-valgete lippude pidurüüs oli ainus, millele fännid üle maailma kinolina vahedusel kaasa elada said ning millest valmib ka tuuri ametlik kontsertsalvestus ja dokumentaalfilm.

 Piletid Williamsi Tallinna kontserdi linastusele on müügil Forum Cinemas kodulehel alates tänasest, 6. septembrist. Kontsert jõuab kinolinadele kolmapäeval, 18. septembril  kell 20.00 Tallinna Coca-Cola Plazas, Tartu Ekraanis ja Narva Astris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles