Kihnu uuelt kodulehelt leiab seosetuid tekste

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Domeeni kihnu.ee rubriigis vallavolikogu menetluses olevate eelnõude kohta laiutas teisipäeval ladinakeelne tekst.
Domeeni kihnu.ee rubriigis vallavolikogu menetluses olevate eelnõude kohta laiutas teisipäeval ladinakeelne tekst. Foto: kihnu.ee

Kihnu vald vahetab jõudumööda välja oma domeeni asendades kihnuvald.ee domeeniga kihnu.ee, mille tühimikud on täidetud seosetu ladinakeelse tekstiga.


Kihnu vallavalitsuse majandusnõuniku Ingvar Saare teatel oli domeen kihnu.ee varem hõivatud, mistõttu ehitati saare kodulehekülg aadressile kihnuvald.ee. Nüüd, kui vald sai domeeni kihnu.ee enda kasutusse, on asutud Kihnu valla infot jõudumööda uuele domeenile ümber kolima.

"Alustasime uue kodulehe ehitamist 2007. aastal," rääkis Saare. "Webmaster, kes lehe tegi, täitis tühimikud lihtsalt ladinakeelsete tekstidega, et näeksime, kuidas leht kujunduslikult välja hakkab nägema. Üritame nüüd oma jõududega lehte täiendada ja need tekstid seal välja vahetada."

Teisipäeval leidis ladinakeelse teksti domeenilt kihnu.ee näiteks Kihnu vallavolikogu menetluses olevate eelnõude rubriigist. Internetis kättesaadavad translaatorid näitasid, et tegu on üsna seosetu tekstiga.

"Teame seda isegi väga hästi ja loodame asja parandada," märkis Saare. "Praegu on domeenilt kihnu.ee veel väga palju asju puudu, aga loodame kuu aja jooksul olulise info sinna üles saada. Siis peaksid muutuma ka vallavalitsuse e-posti aadressid, kus lõpp kihnuvald.ee asendub kihnu.ee-ga."

Saare kinnitusel leiab seni, kuni uue Kihnu kodulehe arendamine käib, kogu vajaliku info Kihnu ja valla kohta domeenist kihnuvald.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles