George Michael: staaride eraelu kasutatakse oluliste uudiste varjamiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Michael
George Michael Foto: WENN

Laulja George Michael kahtlustab, et võimukad poliitikud kasutavad tema ja Britney Spearsi eraelu, et maailma tippajalehtedesse ei jõuaks «tõelised uudised». 

Popmuusika superstaari väitel satub ta Suurbritannia väljaannete esikaantele liigagi tihti ning see paneb teda imestama, milliste suurte skandaalide varjamiseks tema eraelust rääkivad lugusid kasutatakse, teatab WENN.

«Viimase kahe ja poole aasta jooksul olen ma Inglismaal ilmselt umbes 20 või 30 korral ajalehtede esikaantele sattunud ja mind huvitab see, et mis samal ajal veel toimus või milliste sigaduste korraldamisega valitsus päevast päeva karistamatult pääseb,» ütles George Michael.

«See on suurepärane võimalus varjata ära kõik suuremad uudised, mille meediasse jõudmist tahetakse takistada: «Mida Britney Spears täna tegi?» või «Kuskohas George Michael magama jäi?».»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles