Hakkavad Tiibeti päevad

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jasper Zoova.
Jasper Zoova. Foto: Ants Liigus

Tiibeti ravi keskus Gewa ja Jazz Cafe korraldavad Tiibeti päevad, mis algavad reedel 2. oktoobril Jasper Zoova Tiibetist inspireeritud


graafikanäituse avamisega Jazz Cafes.

Väljapaneku lahtitegemine hakkab kell 18. Pikki ja pidulikke kõnesid ei ütelda, küll kallab talitusele vaimuvalgust DJ Port, kes mängib tseremooniale pasliku meeleolu loomiseks tiibeti muusikat.

Reedest, 2. oktoobrist on nädalapäevad Jazz Cafe menüüs roogasid Tiibeti köögist, maiustamise taustaks kõlavada kauge mägise maa sulnid laulu- ja pillilood.

Tiibeti päevil võib Jazz Cafes nautida ka filmiõhtuid Tiibetiga seotud linateostest.

Juba 2. oktoobril linastub näituse avamise järel Jasper Zoova dokumentaalteos „Laama".

Laupäeval, 3. oktoobri kell 12 algab Tiibeti ravi keskuses Gewa (Ringi 11) lahtiste uste päev: nelja tunni jooksul üritavad võõrustajad vastata kõikidele neile esitatavatele küsimustele; keskpäeval on üksikasjaslikumalt juttu tiibeti astroloogiast, tund hiljem kell 13 on kõne all üldpõhimõtted haiguste vältimiseks. Kell kaks ja kell kolm päeval tuvustatakse erinevaid teraapiaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles