Pidu: Mart Juur plaadimasina taga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel korraldas Elmari raadio Tartu ööklubis Club Tallinn suure raadiopeo kus üles astusid üles Mono Fans ja Mart Juur.
Reedel korraldas Elmari raadio Tartu ööklubis Club Tallinn suure raadiopeo kus üles astusid üles Mono Fans ja Mart Juur. Foto: Kerli Sillaots
Reedel korraldas Elmari raadio Tartu ööklubis Club Tallinn suure raadiopeo, kus üles astus juba eelmisel sajandil popiks saanud Mono Fans ja ennäe imet, ka Mart Juur oli ennast plaadimasinate taha heitnud!

Mart tundis ennast diskoripuldis esialgu küll veidi võõrana, kuid mõne aja pärast sai ta uue Pioneeriga üsna heaks sõbraks.

«Pärast Mardi ettekandeid on ka mitmed teised tulevased riigikogu liikmed avaldanud soovi meie klubis diskorlikke oskusi rahvale näidata. Kas tegemist on peatselt lähenevate valimistega või valimistele kulutatud raha tagasiteenimise sooviga, seda ei oska kommenteerida,» pajatas  Club Tallinna programmijuht Priit Seäsk ning lisas, et Club Tallinn püüab jääda esialgu siiski apoliitiliseks klubiks.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles