Aivar Riisalu pulmad jäid ära

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Aivar Riisalu kaaslasega- ärinaise ja Missis Estonia '93 tiitli võitja Marina Rüütliga
Riigikogu liige Aivar Riisalu kaaslasega- ärinaise ja Missis Estonia '93 tiitli võitja Marina Rüütliga Foto: Raigo Pajula
Riigikogu liige ja ärimees Aivar Riisalu (48) läks ansambli Meie Mees trummari Törlepi pulmas sedavõrd hoogu, et lubas ka ise altari ette astuda - tänasel maagilisel kuupäeval 09.09.09!

Aivar Riisalu, kes on ühtlasi Meie Mehe laulja, oli juunikuus toimunud Törlepi pulmas hoogne ja enesekindel nagu alati ning ühel hetkel lihtsalt teatas pulmarahva ees, et eks tuleb ka temalgi see tähtis samm varsti astuda ning naine, kellega ta koos on, peagi kosida. Mees käis bravuurikalt välja kuupäeva 09.09.09, kirjutas Kroonika.

Elu24.ee uuris pullivennalt, kas laulatus juba möödas ja kuidas enesetunne.

Aivar, kas sõrmus juba sõrmes? 

Kallid ajakirjanikud, saage aru, mis on tingiv kõneviis. Ma ütlesin Törlepi pulmas, et ehk TULEKS ka ise vist varsti pulmad ära teha ja selleks VÕIKS ideaalselt sobida näiteks 09.09.09

Seega jäid pulmad maagilisel kuupäeval ära? Kas mõtted abieluranda sõuda on siiski veel aktuaalsed?

Muidugi, meil on Marinaga kõik hästi!

Millal pulmad võiks siis toimuda?

Tead, mõtlesin, et järsku oleks 13.13.13 sobilik... 

Edu teile!

Kooselusid on Aivaril olnud kuus. Ärinaise ja Missis Estonia '93 tiitli võitja Marina Rüütliga (45) leidsid nad teineteise tutvumisportaali vahendusel ning on nüüdseks kooselu rõõme ja muresid nautinud juba aasta jagu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles