Meryl Streep saab parima naispeaosalise Oscari?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meryl Streep
Meryl Streep Foto: SCANPIX
Filmiauhindade Oscarite jagamisega seotud allika sõnul saab parima naispeaosatäitja kuldmehikese järgmisena Meryl Streep.

Asjassepühendatu sõnul on tänavustes filmides olnud väga vähe tasemel naispeaosatäitmisi ning  seetõttu tekkisid raskused antud kategoorias Oscari nominentide nimekirja koostamisega, kirjutab Wenn.

Kui Streep järgmise aasta veebruaris tõesti Oscari saab, lisandub tema kollektsiooni juba kolmas kuldmehike.

«Hakkab selguma, et parima näitlejanna kategoorias on potentsiaalsetest kandidaatidest märgatav puudus,» rääkis allikas. «Asi pole selles, et oleks tehtud kohutavalt halbu rolle, vaid naistele on väga vähe häid juhtivaid rolle kirjutatud

«Filmimaailmas on ka üldisemas plaanis üsna tuhm aasta olnud, aga tundub, et keegi pole naistele korralikke juhtivaid rolle kirjutanud,» jätkas asjassepühendatu. «Kõrvalosasid teinud näitlejannade koha pealt on valik suur, aga juhtivate rollide osas väga väike.»

«Tundub, et Meryl Streep võib oma saavutusi korrata, kuna mängis kiiduväärset peaosa kahes tänavu linastunud filmis,» poetas allikas vihje.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles