Sarah Jessica Parker kolib abikaasast lahku

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick
Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick Foto: WENN.com
Sarja «Seks ja linn» staar Sarah Jessica Parker kolib oma näitlejast abikaasast Matthew Broderickist lahku.

12 aastat abielus olnud paaril on kolm last, kellest viimased kaks on vaid kuuvanused kaksikud tüdrukud, kirjutab Femalefirst.

Nii Parker kui Broderick jäävad küll New Yorki elama, kuid naine koos lastega tahab linna südamest Manhattanilt vaiksemasse Brooklyni linnaossa kolida.

«Nii ruttu pärast kaksikute sündi oleks see üllatav otsus,» sõnas allikas. «See, et lapsed olid terved ja õnnelikud, oli nende jaoks unistuse täitumine, seega on imelik, et nad tahavad praegu mõnda aega lahus olla.»

«Keegi ei suuda seda uskuda, aga on selge, et nad teevad õige otsuse õigetel põhjustel,» lisas asjassepühendatu.

Väidetavalt tahab Parker, kelle kaksikud sünnitas surrogaatema, et lapsed kasvaksid kesklinna kärast eemal. Selleks ostis 44-aastane näitlejanna Brooklyni linnajaos maja, milles on üheksa magamistuba ja mis maksis 5,2 miljonit dollarit ehk ligi 57 miljonit krooni.

«Sarah armastab ilmselgelt Manhattanit, aga tal on nüüd kolm last,» selgitas allikas. «Nende jaoks on võib-olla parem kasvada Manhattani hulluse asemel mõnes rahulikumas kohas, kus nad saavad pargis mängida ja end turvaliselt tunda.»

«Aga Matthew armastab nende Manhattani linnamaja, kuna see on tema Broadwayl asuva töökoha läheduses. Ta peab praegu läbirääkimisi ühes teatritükis osalemiseks ja poleks mõistlik, kui ta peaks iga päev äärelinnast tööle sõitma,» lõpetas asjassepühendatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles