Kuidas meestele külge lüüa?

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy avaürituse nimi oli PLAYBOY TEAM PARTY ning oli inspireeritud jalgpallist!
Playboy avaürituse nimi oli PLAYBOY TEAM PARTY ning oli inspireeritud jalgpallist! Foto: Playboy
NaisteMaailm.ee`s jagab Veronika Raudsepp Linnupuu soovitusi ja nippe naistele, kes on läbematud ootama, millal neile meeldiv mees ise esimese sammu astub.

Alljärgnevalt mõned soovitused, kuidas flirtida:

Silmside
Hoidke väljavalituga mõned hetked kestvat silmside, seejärel naeratage ja viige pilk mujale. Korrake seda protseduuri umbes paar korda veerand tunni jooksul. Selle aja jooksul peaks ta mõistma, et temaga flirditakse ning võib juba huviga kaasa mängida.

Naeratus
Naeratus on kindlaim viis end ahvatlevamaks muuta. Naeratus on märk sellest, et tunnete end hästi ning Teil on hea meel seltskonnas viibivaid isikuid kohata.

Tervitus
Neutraalne ja pingevaba tervitus on alati parimaks avalöögiks, et sidet luua või juttu alustada. Kui vastastikune keemia on olemas, pole rohkemat vajagi. Jutu alustamise ideid võib ammutada ümbritsevast – öelda midagi ürituse kohta, kus viibite; kommenteerida midagi, mis just toimus; kiita ta silmatorkavaimat rõivaeset vms. Kui see ei mõju, pole mõtet teda jälitama või kõrvale kokutama jääda. Ei tekkinud sädet, ei hakanud jutt jooksma, pole midagi. Keegi pole ennast lolliks teinud ning kõik on vaba kerge ja neutraalne.

Jääge iseendaks

Loomulikult tasub end üles lüüa ja parimast küljest demonstreerida, veidi kelmikalt mängelda, kuid liigvastandlikud rollid kipuvad kätte maksma. Võlts ja võõriklik käitumine on tavaliselt selgesti arusaadav ning jätab ebakindla, kohmaka ja veidi rumala inimese mulje. Kui aga selline taktika toimib ja mees flirdiga kaasa läheb, tuleb veel pikalt näidelda ning riskida sellega, et kui ta avastab, missugune Te TEGELIKULT olete, ei võta ta Teid enam omaks. Pealegi ei ole vaja, et mees armuks kellessegi teisesse, keda tegelikult ei eksisteerigi.

Hoidke tema tähelepanu

Kuulake tähelepanelikult ja huviga, mis tal öelda on, sest miski pole meeldivam, kui see, et keegi imetledes kuulab! Näidake igati, et kuulate – noogutage õiges kohas kiitvalt kaasa. Nalja peale naerge, kuid ärge itsitamisega üle ka pingutage, sest pole midagi koledamat, kui pingutatud naer tühise asja peale. Lihtsalt, et meeldida.

Inimesed hakkavad teineteist elava vestluse käigus matkima – hääletooni, žeste jne. Häälestuge veidi flirtimisobjekti miimikale. Sel moelt tunneb ta, et olete samal lainel ning kes teab, kuhu see kõik viia võib...

Säilitage tema huvi!

Viitena eelmisele punktile – pigem kuulake teda ja ärge rääkige endast. Mees ei pea kõike teadma. Las natuke jääda saladuseks. Salapära ja vihjed on meestele palju põnevamad, kui otsesõnu väljaöeldud faktid. Las ta mõistatab, kas meeldite talle või ei. Mängulisus ja seiklus – see meeldib naistele, kuid meestele on see suisa vajalik!

Millised on sinu flirtimisnipid?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles