Miks kardab Liam Hemsworth seksistseene?

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Hemsworth.
Liam Hemsworth. Foto: SCANPIX

Liam Hemsworth on pea kaks meetrit pikk suurte musklitega austraallane. Kuid isegi temal on omad hirmud.

Hiljuti osales näitleja koos imekauni Amber Heardiga lühifilmis «Paranoid», kuid osade stseenide – täpsemalt seksistseenide –  filmimine oli tema jaoks väga hirmutav.

 «Intiimses stseenid on alati väga hirmutavad,» vahendab Liami sõnu Hollyscoop. «Nii paljude inimeste ees on väga raske kellegagi intiimne olla, sest sa ei saa ennast vabalt tunda».

Vastupidiselt Liamile, leidis aga Amber, et seksisteenid olid väga lihtsad. Eriti kerge oli see tema jaoks tänu sellele, et nad Liamiga head semud on.

Liami hirmu teades tegi filmimeeskond tema kulul ka nalja. Liam seletas, et kui ta läks voodisse ning režissöör hõikas «võte», pööras ta end ümber ning haaras enda arvates Amberi käest. Tegelikult oi see aga hoopis hiiglaslik must vibraator. Liami sõnul oli see kõigi arvates kohutavalt naljakas. Mitte aga tema arvates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles