Austraallane pakub oma pead reklaampinnaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraallane Jason Niebeling pakub oma pead reklaampinnaks
Austraallane Jason Niebeling pakub oma pead reklaampinnaks Foto: stuff.co.nz

Austraalias Brisbane`is elav mees pakub oma pead reklaampinnaks.

37-aastase Jason Nieblingi sõnul oleks ta valmis olema elavaks reklaamplakatiks selle firma heaks, kes tema peale laseb oma reklaami tätoveerida, kirjutab news.com.au.

Niebling on juba pikka aega lasknud oma pead kiilaks ajada ja varasemast ajast on tal näo vasakul pool tätoveering, mis pole reklaam. Parema näopoole aga kavatseb maha müüa kõige suurema pakkumise teinud firmale.

Mehe sõnul soovib ta saada esimeseks inimeseks Austraalias, kelle kehal on firmat reklaamiv permanentne tätoveering.

«Leidsin, et hinnad tõusevad ja mul on vaja lisatööd, et oma perekonda ära elatada. Mis oleks veel parem, kui ühendada kunstihuvi rahateenimisega,» leidis austraallane.

Mehe sõnul ei lähe talle korda, mida kaaskodanikud temast arvavad.

Nieblingi kinnitusel veetis ta peaaegu terve ööpäeva tätoveerija toolis, kui ta oma esimese tätoveeringu teha laskis.

Austraallase kinnitusel on paar firmat juba tema pakkumise vastu huvi tundnud ning üks Brisbane`is asviv mehhiko restoran on seni teinud kõige suurema pakkumise – 10 000 dollarit (100 000 krooni).

Esimene, kes lasi endale reklaamtätoveeringu teha, oli ameeriklane Jim Nelson, kes müüs  2003. aastal oma pealae 7000 dollari  (70 000 krooni) eest ühele internetifirmale.

Kaks aastat hiljem sai Nebraska osariigis Omahas elav Andrew Fischer üle maailma kuulsaks sellega, et lasi otsaette tätoveerida eBay ning ta teenis selle 30 päevase reklaamimisega 37 375 dollarit (373 750 krooni).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles