Jared Leto: miks ei või inimene olla nii näitleja kui muusik?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jared Leto
Jared Leto Foto: SCANPIX

Jared Leto imestab, miks osade kriitikute arvates ei tohi ta olla nii filmistaar kui laulja.

41-aastane Leto mängis filmides nagu «American Psycho», «Fight Club» ja «Requiem For A Dream», kirjutab FilmNews. Jared on ka bändi Thirty Seconds To Mars laulja, laulukirjutaja, kitarrist ja videote lavastaja.

«Alati leidub inimesi, kellele sa ei meeldi ja kes arvavad: «P***se see tüüp, ta ei peaks muusikat tegema, sest ta teeb filme!»,» sõnas Leto.

«See on veider suhtumine. Sama hästi võiks öelda, et Julian Schnabel poleks tohtinud filme lavastada, sest ta on kunstnik. Või et Jeff Koons töötas Wall Streetil, mis värk selle kunstiga on? Ma ei pea end Shnabeliks või Koonsiks, kuid mõistate, mida ma mõtlen... Lisaks leidus rida diletante, kes ei teinud head ja tähendusrikast tööd ning seadsid sellega halva pretsedendi. Nii sai karjääri vahetamine halva maine külge ja me pidime ka selle jamaga rinda pistma,» seletas Leto.

Thirty Seconds To Marsi neljas stuudioalbum «Love Lust Faith + Dreams» ilmus 21. mail. 1998. asutatud bändi kuuluvad lisaks Jaredile tema trummarist vend Shannon Leto ja kitarrist Tomo Milicevic ning nad on tuuritanud mitmed korrad ümber maailma ja müünud miljoneid albumeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles