Mida arvab Olav Osolin finaali jõudnud võistlejatest?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 "Su nägu kõlab tuttavalt" värvikas salvestus.
Olav Osolin ja Karl Erik Taukar
TV3 "Su nägu kõlab tuttavalt" värvikas salvestus. Olav Osolin ja Karl Erik Taukar Foto: Viktor Burkivski

Selle kevade populaarseim teleshow «Su nägu kõlab tuttavalt» seisab võimsa lõpu ootel. Võitja selgub juba pühapäeval, kui Pärnu Kontserdimajast jõuab TV3 otse-eetrisse saate suur finaal ning «Su nägu kõlab tuttavalt» rahva lemmikule kuulub võimalus annetada 10 000 eurot heategevuseks.

Saate ühe kohtuniku Olav Osolini sõnul ootab ta finaalist ennekõike uusi uhkeid esitusi nii neljalt finalistilt kui ka teistelt  osalejatelt.

„Lisaks lubab produtsent veel suurt üllatust, aga see olla nii suur saladus, et seda ei tea isegi osalejad ega žürii,“ ütles Osolin.

Olav Osolin finalistidest:

Tanel Padar

Tanel ei karda end lolliks teha ning on valmis ette võtma ükskõik missuguse seikluse, et vaid korralikult pulli saaks. Idee parodeerida oma õde on täiesti geniaalne ja ma kibelen näha Gerli Padar vol 2 täpselt sama innukalt kui kõik ülejäänud Eesti elanikud.

Tanja Mihhailova

Tanja on hullult hea laulja ja tantsija ning kõige uhkemates numbrites on ta need oskused liitnud. Mida ta aga Lia Laatsina teeb, seda ma ei suuda isegi kujutleda, seega ootan suure põnevusega.

Evelin Võigemast

Evelin on tõeliselt perfektne rollimeister - kui ta midagi ette võtab, siis on suuremat pauku oodata! Evelini Edith Piaf ja Heli Lääts olid nii pihtas kui vähegi on võimalik; usun, et finaalis teeb ta sellise Chalice'i, et meil jääb üle vaid ahhetada.

Getter Jaani

Getter on tohutult innukas töömesilane, kes ei karda ühtki raskust ja kel on oskus endast õigel hetkel absoluutne maksimum anda. Ta on kogu sarja jooksul liikunud tõusvas joones ja nüüd jääb meil vaid oodata, et ta viimase saate Jacksonist veelgi uhkema etendusega lavale astub. Kui ta suudab Lea Liitmaa jäljendamisse ka tubli törtsu huumorit sisse pista, siis pole see võimatu.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ finaal jõuab TV3 otse-eetrisse pühapäeval kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles