Olav Osolin: näoshow kohtunikud ei tee salaleppeid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» žürii
«Su nägu kõlab tuttavalt» žürii Foto: TV3

Kevade armastatuima telesaate «Su nägu kõlab tuttavalt» kohtunik Olav Osolin märkis, et võistlejate hindamisel on neli kohtunikku oma otsustes vabad ja kallutatud hinnangutest rääkida ei saa.

Täna Star FM raadiostuudios külas olnud Olav Osolin rääkis kevade popima saate kohtunikutööst ning kinnitas muuhulgas, et salaleppeid võistlejate hindamiseks kohtunikel pole. «Mulle on silma torganud mõned konspiratsiooniteooriad, kus väidetakse, et meie otsused on mõjutatud. See on jama. Saadete jooksul pole kordagi tekkinud teemat, et omavahel eelnevalt kokku leppida, kelle poolt punkte anda. Igaüks võtab ise otsuse vastu,» selgitas Osolin.

Olav Osolin võttis jututeemaks ka saatele osaks saanud üllatavalt positiivse vastukaja. «Inimesed elavad osalejatele kaasa, nö patsutavad neile õlale ja soovivad edu. Võimalik, et rahval hakkab negatiivsusest küllalt saama ja pigem otsitakse positiivset,» lisas ta.

Samuti vihjas Osolin, et pühapäevane suur finaal tuleb uhke ning üllatusi on oodata nii finalistide kui ka kõigi teiste osalejate poolt.

«Su nägu kõlab tuttavalt» finaal on TV3s pühapäeval kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles