Peeter Oja sõimas Riisalut värdjaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja
Peeter Oja Foto: Peeter Langovits
Star FMi hommikuprogrammis sõimas saatejuht ja tuntud naljamees Peeter Oja riigikogu liiget ja teist tuntud šõumeest Aivar Riisalut korduvalt värdjaks. Põhjuseks eelmisel nädalal lahvatanud skandaal Riisalu võimaliku sohilapse ümber.

Eile hommikul arutlesid Star Fmi saatejuhid Riisalu isadusteemat ning selle käigus sõimas Oja Aivarit korduvalt värdjaks. Teine saatejuht, Pille Minev, püüdis oma kolleegi küll korduvalt ohjeldada, kuid tulemusteta.

Oja ise põhjendas krõbedat kõnepruuki väitega, et juhul, kui ajakirjas kirjutatakse, et mees ei taha võtta vastutust, siis on tegemist värdjaga.

Ühes Pelgulinna korteris elab nimelt juba kuu aega pisike Grete Florentine, kelle ema on Evelin H. ja isa väidetavalt riigikogulasest šõumees Aivar Riisalu.

Naise sõnul saatis ta lapse sündimise päeval, 9. aprillil Riisalule sõnumi, kuid mees ei vastanud sellele, kirjutas ajakiri Naised. Evelin H. kinnitusel võttis Riisalu lõpuks ta kõne siiski vastu, kuid teatas, et laps rikub tema õnne.

Kas meest, kes püüab vastutusest kõrvale hiilida, tohib värdjaks nimetada või mitte?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles