Ibiza DJ konkursi finaalipääsme eest võistlevad viis Balti riikide esindajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvepidu In Love With Ibiza
Suvepidu In Love With Ibiza Foto: Maksim Toome

Selgusid viis Balti riikide esinejat, kes kandideerivad rahvusvahelisele «Burn studios Residency» DJ konkursi finaali Ibizal.  Viisik esineb sel reedel Kaunase klubis «Gargaras», samal ööl esineb ka üks konkursi lektoritest  -   deep housemuusika maailmakuulus täht  Maceo Plex.

Konkursil astuvad üles DJ  Manchini ja Driule XL Leedust, lätlased Uppfade ja  Artis, ning eestlane  Savo Reinsaar. Nende miksid valiti välja 150 miksi hulgast, mis konkursile olid saadetud.

«Oma talendi näitamiseks saavad  osavõtjad 20 minutit lavaaega, neile on garanteeritud parimad tehnilised tingimused. Klubi on valmis Maceo Plex esinemiseks, tema esinemise eelduseks on kõrgekvaliteetne helisüsteem,» ütles Kastis Torrau, kes 2011 aastal võitis tulevikuprodutsendi konkursi ning viibis Ibizal.

Üritused, kus konkursil osalejad võistlevad võimaluse pärast viibida tantsumuusika Mekaks kutsutud Hispaania saarel, toimuvad samaaegselt 16 linnas Euroopas, Jaapanis ja Brasiilias.

18 noort ja andekat esinejat, kes on võitnud konkursi omas regioonis, saavad võimaluse osaleda «International Music Summit» (IMS) konverentsil Ibizal ja kohtuda elektroonilise muusika autoriteetidega. Samuti osalevad DJ-d praktilises laagris, mida kureerivad elektroonilise muusika eksperdid.

Juba varem avaldatud lektorite   – Maceo Plex, Solomun,Steve Lawler, Fatboy Slim ja  Joe Gohhard  grupist «Hot Chip» -  ridu täiendab veel USA lavatäht Avicii.

«Burn studios Residency» konkursi võitjad saavad resident DJ koha legendaarsetes «Sankeys» ja  «Café Mambo» klubides ning võimaluse kogu suve mängida Ibizal.

«Finaliste ootab unikaalne võimalus tutvuda  maailma kõige kuulsamate   tantsumuusika esindajatega  ja omandada praktilisi kogemusi. See kogemus on aga   noorele DJ-le parim,»  on veendunud Kastis Torrau. 

Pärast  «Burn studios Residency» DJ konkursil osalejate esinemist  läheb lavale Kastis Torrau, kes koos Donatellaga on soojendusesinejaks peaesinejale  Maceo Plex. Hommikutundudel avatakse klubis afterparty saal, mille täidab tantsumuusikaga DJ Mindaugėlis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles