Konkursi «Klassikatähed 2013» teine televoor ETVs kruvib pingeid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassikaartistide telekonkurss «Klassikatähed»
Klassikaartistide telekonkurss «Klassikatähed» Foto: Ülo Josing / ERR

Seitse noort interpreeti jätkavad sel pühapäeval kell 18.40 oma andekuse ja oskuste näitamist konkursi «Klassikatähed 2013» teises telesaates.

Eilse kontserdivooru lemmikutele saab oma häält anda saate kodulehel ja Klassikaraadio kodulehel kuni 23. märtsi südaööni. Saadud hääled liidetakse teise televooru tulemustega.

Pühapäeval tuleb noortel muusikutel võluda žüriid ja televaatajaid võimsa meloodiaga. Kalle Randalu ja Olav Ehala kõrval on sel korral žürii külalisliikmeks Rahvusooper Estonia esisopran Aile Asszonyi.


Võistlema asuvad Johan Randvere (klaver), Ksenia Kuchukova (laul), Heigo Rosin (löökpillid), Marcel Johannes Kits (tšello), Auli Lonks (klaver), Mihkel Kallip (trompet) ja Marten Altrov (klarnet).

„Klassikatähed 2013“ on ETV eetris pühapäeviti kell 18.40. Võitja selgub žürii ja vaatajate hääletuse tulemusel viimases saates, 14. aprillil. Konkursile paneb punkti  finalistide gala-kontsert Eesti Riikliku Sümfooniaorkestriga Estonia kontserdisaalis 17.aprillil.

«Klassikatähed 2013» veebilehel on kõik huvilised oodatud registreeruma saate publikuks. Samast saab infot konkursi ja osalejate kohta.

End saate tegemistega saab kursis hoida SIIT.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles