Homme toimub «Klassikatähed 2013» kontserdivoor

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassikatähed 2013 osalejad
Klassikatähed 2013 osalejad Foto: Ülo Josing / ERR

Homme, 21.märtsil kell 18.00 toimub Estonia kontserdisaalis noorte interpreetide telekonkursi «Klassikatähed 2013» kontserdivoor. Ka kontserdivoorus toimub publikuhääletus. Saadud hääled liidetakse järgmise televooru tulemustega juba sel pühapäeval ETVs.

Kontserdivoorus astub publiku ette seitse võistlejat: Johan Randvere (klaver), Ksenia Kuchukova (laul), Heigo Rosin (löökpillid), Marcel Johannes Kits (tšello), Auli Lonks (klaver), Mihkel Kallip (trompet) ja Marten Altrov (klarnet).

«Kontserdivoor on iga osaleja jaoks see «päris elu» ja Estonia kontserdisaal koht, kuhu neid kõiki tulevikus veel palju kordi ootame,» kinnitas Eesti Kontserdi direktor Jüri Leiten.

«Selles voorus on igal osalejal aega oma oskuste ja annete näitamiseks rohkem, kuid peamine on seekord tunnetada, et partneriks pole kaamerasilm vaid reaalne luust ja lihast muusikapublik. Oskus publikuga dialoogi astuda on selle vooru võti.»

Kontserdist teeb otseülekande Klassikaraadio. Oma lemmiku poolt saab hääletada ka Klassikaraadio ja ETV kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles