Eesti esimene tumemuusika festival sel laupäeval!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel laupäeval peetakse Tapperis Body Machine Body festivali
Sel laupäeval peetakse Tapperis Body Machine Body festivali Foto: Internet

Sel laupäeval Tallinna rokiklubis Tapper toimuvale Body Machine Body festivalile on oodata tumemuusika austajaid nii kodumaalt kui kaugemalt.

Ja on, mida nautida - Rootsi pole vaid Abba ja Roxette´i maa - mõlemad peaesinejad on pärit Rootsist ning tegijad terves maailmas.

Sünge-romantilises meeleolus hedonistliku maiguga kava esitab Ordo Rosarius Equilibrio -


Rootsi plaadifirma Cold Meat Industry au ja uhkus. Kes söandab ORE muusikale oma ukse avada või ise ORE uksest sisse astuda, armub nende loomingusse. Niivõrd sensuaalselt lummavat, jõulist ja sügavat kunsti, mida kuulates südamelöögid tahtmatult sagenevad, naljalt mujalt ei leia.

Enne Ordo Rosarius Equilibriot kruvib pinget Militant Cheerleaders On The Move, samuti Rootsist. Esimese «Freaks»-nimelise EP aegu 2005. aastal, ilmusid poisid EBMi austajate imestuseks lavale pesapallimängijate riietuses. Tänu jõulisele ja heale muusikale võeti debütandid soojalt vastu. Seevastu eelmise aasta Euroopa mainekamal dark-electro/gothic festivalil Wave-Gotik-Trffen lõi bänd tummaks hoopis minimalistlikult mustvalge ning joydivisionliku hõnguga. EBM vs Joy Division = kooslus, mis lihtsalt tuleb üle vaadata!

Lisaks peaesinejaile astuvad üles 2008. aastal esimese Eesti bändina eelmainitud WGT pealaval kontserdi andnud Suicidal Romance ning kohalik elektrouhkus Fuck Yuo I Am A Robot, mürasõpradest vendade bänd Rosewater ning süntpopi austajate maiuspala STandART Lätist, samuti STandARTiga lõunanaabrite mail tuuril viibiv Rootsi elektropopi bänd Lip Service. Soome tumemuusika skenet esindavad ühtaegu nii raju kui meloodiline Machine Park ning tantsulisi vahepalu valiv DJ Zynthexia.

Kõiki artiste siduvaks õhtujuhiks on alati galantne näitleja ja austatud industriaalisõltlane Taavi Eelmaa Von Krahli Teatrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles