Kontserdil kõlab Olav Ehala lastemuusika

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontsert Olav Ehala muusikast aidas
Kontsert Olav Ehala muusikast aidas Foto: Elmo Riig / Sakala

Mai lõpus kuuleb Viljandis ja Tallinnas kaht lastele mõeldud kontserti "Oma tuba, oma luba" Olav Ehala parimast muusikast.

Kontserdil "Oma tuba, oma luba" astuvad üles Kaire Vilgats, nuku- ja noorsooteatri koor, Elizabeth Paavel ning Maire Eliste laulustuudio.

Tegu on lustaka kontserdiga Ehala lauludest. Kõlavad laulud etendustest "Nukitsamees", "Bullerby lapsed", "Buratiino" jmt.

Kaire Vilgats koos oma "Laululahingu" kooriga laulavad eraldi ning koos Maire Eliste laulustuudio lastega, kus noorimad lauljad on alles nelja-aastased.

Maire Eliste laulustuudios on ligi 120 õpilast. Tegutsevad beebikoolid, väikelaste ja koolilaste rühmad kuni gümnaasiumi lõpuni välja. Stuudio kontsertrühmadel on tavaks anda kontserte koos tähtesinejatega. Nii on lauldud koos Maarja-Liis Ilusa, Uno Loobi, Ivo Linna ja teistegagi.

Viimase kolme aasta jooksul on Maire Eliste laulustuudiol ilmunud viis heliplaati ja DVD.

Elizabeth Paavel on noor laulja, kes on õppinud laulmist Maire Eliste juures juba 5. klassist. Praegu õpib Paavel Eesti muusikaakadeemia ooperiklassis.

Soliste saadab kontsertidel saateansambel: Lembit Saarsalu saksofonil, Toivo Unt kontrabassil, Aivar Vassiljev löökriistadel ja Olav Ehala isiklikult klahvpillidel.

Kontserdid toimuvad 22. mail kell 19 Tallinna lauluväljaku klaassaalis ja 24. mail kell 17 Viljandi pärimusmuusika aidas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles